The Asian Commercial Sex Scene  

Go Back   The Asian Commercial Sex Scene > Commercial Sex Info at your Fingertips > Adult Discussions about Sex

Notices

Adult Discussions about Sex Misc chit chat about sex, whores, girls, love and lust. No non sexual discussions please.

Hyuna's Closet Image
Feel Naughty, Feel Sexy, Feel Beautiful!

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 25-02-2006, 08:44 AM
lcdavid's Avatar
lcdavid lcdavid is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Dongguan
Posts: 63
My Reputation: Points: 7 / Power: 0
lcdavid is Cool - loads of Potential
Malay Erotic Stories

Aku begitu kecewa apabila keputusan S.T.P.M di umumkan kerana walau pun lulus tetapi tidak melayakkan aku untuk menyambung pelajaran ke menara gading. Keluarga ku memberi perangsang agar aku terus mencuba. Pada mula nya aku berhasrat untuk menurutkan kemahuan keluarga ku. Setelah berfikir panjang perasaan malas untuk mentelaah subjects yang sama. Keluarga ku tidak membantah dengan keputusan ku walau pun mereka kecewa yang dapat aku perhatikan dari raut wajah mereka.
Buat beberapa ketika aku hanya duduk di rumah sahaja sehingga lah pada satu pagi aku terbaca satu advertisement dari akhbar The Star bahawa terdapat sebuah resort yang tersohor di Langkawi memerlukan seorang receptionist yang memiliki kelulusan sebagaimana yang aku perolehi sekarang. Tanpa membuang masa aku terus memajukan application dengan menyertakan segala documents yang di perlukan.

Aku sedang menyapu di halaman rumah apabila seorang postman membunyikan horn motor nya. Dari sampul surat nya aku sudah dapat mengaggak siapa pengirim nya. Tanpa berlengah aku terus membuka sampul surat tersebut. Aku begitu gembira setelah mendapati isi kandungan nya menyatakan yang aku telah berjaya pada interview tempoh hari. Tanpa di sedari aku telah memekik memanggil ibu ku yang kebetulan berada di dapur. Setelah mengetahui mengapa, ibu ku turut gembira dan berkata, “Syukurlah nak” sambil memelok erat tubuh ku.

Bila tiba hari nya ayah ku dengan di temani oleh ibu menghantar ku ke tempat yang di tuju. Setelah beres semuanya kedua ibu bapa ku menempah bilik kerana mereka hendak berihat dulu sebelum pulang. Walau pun aku belum mula bertugas discount untuk sewa bilik telah di berikan oleh pehat resorts kepada ayah ku. Bagi diri ku sudah di sediakan sebuah bilik khas untuk pekerja yang masih bujang sekira nya aku mahu dengan di kena kan sedikit bayaran. Kedua ibu bapa ku agak gembira kerana aku tidak payah susah susah mencari rumah atau pun bilik sewa.

Hari pertama begitu menyeronokkan kerana kesemua staffs sedia memberikan tunjuk ajar. Akhirnya kami semua seolah olah macam satu keluarga. Bagi diri ku pula tidak malu untuk bertanya perkara perkara yang aku kurang yakin dan faham, kerana boleh dikatakan aku adalah jenis periang dan mudah mesra.

Buat permulaan aku bertugas office hours. Bertugas sebagai seorang receptionist begitu menyeronokkan kerana aku dapat berkenalan dengan para para pelancong terutama mereka yang datang dari luar Negara. So far so good. Tiada apa apa yang menyusahkan untuk menjadi penghalang kepada tugas ku.

Melihatkan yang aku sudah dapat mensesuaikan diri dan tinggal di resorts yang sama pehak majikan menyuruh aku berkerja shift dan aku akur. Yang agak susah apabila berkerja shift malam aku kena pastikan yang semua pelanggan berada di tempat tempat mereka. Sekira nya pengawal memberitahu aku berkaitan dengan pelanggan yang tiada di tempat mereka setelah malam agak lewat aku akan mengarahkan bahagian peronda untuk membuat penyiasatan setelah aku meneliti buku daftar pelanggan.
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #2  
Old 25-02-2006, 08:45 AM
lcdavid's Avatar
lcdavid lcdavid is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Dongguan
Posts: 63
My Reputation: Points: 7 / Power: 0
lcdavid is Cool - loads of Potential
Re: Malay Erotic Stories Part 2

Pada satu malam setelah aku off duty aku sendiri menawarkan diri kepada Boss untuk meronda kerana beberapa orang peronda ada yang ambil cuti, ada yang off dengan bilik bilik dan chalets fully booked dan di izinkan. Tidak lah boring duduk seorang diri di dalam bilik walau pun segala keperluan ada di sedia kan.

Selesai makan malam aku berihat buat seketika sebelum membuat rondaan tanpa di temani oleh guard kerana aku berpendapat tiada apa yang merbahaya di kawasan resorts. Langkah ku terhenti apabila melintasi sebuah chalet kerana kedengaran suara perempuan merintih dengan berkata, “Sedap bang, sedap, henjut laju sikit, Ita hendak sampai ni”. Tubuh ku jadi seram sejuk. Setelah dapat mengawal diri aku bertapak dengan berhati hati mencari number chalet untuk memudahkan aku membuat penyemakan berkenaan dengan penyewa nya sebelum menuju ke jendela yang aku perhatikan agak renggang.

Sekali lagi tubuh ku mengiggil setelah dapat melihat satu adengan yang belum pernah aku lihat sebelum ini. Si teruna yang dalam kaedaan menyiarap di atas tubuh seorang perempuan yang sedang mengangkang aku perhatikan sedang membuat aksi “PUMPING” dan sekali sekala memberhentikan pergerakan “PUMPING nya” sebelum menyonyot puting tetek perempuan yang merintih kesedapan silih berganti. Lama juga aku terpaku memerhatikan gelagat mereka. Tanpa di sedari tangan ku sudah mula meramas ramas cipap ku sendiri setelah dapat melihat senjata sulit si teruna yang begitu tegang keluar masuk, keluar masuk dalam lubang cipap si perempuang yang berkaedaan seolah olah memberikan satu tadahan nekmat untuk si terunan sambil dia mengharapkan satu rasa kepuasan dari tusukan senjata sulit si teruna yang kelihatan begitu tekun melakukan nya.

“Bang laju bang Ita hendak coming lagi, oh bang sedap nya” perempuang yang sedang mengangkang bersuara manja sambil kedua belah tangan nya memeluk tubuh jejaka yang sedang “PUMPING” dan sambung berbicara, “kita main lama sikit ia bang”. Si jejaka tidak menjawab hanya mengangguk kan kepala nya dalam kaedaan terus “PUMPING”. Melihatkan itu kedua belah tangan ku semakin menganas tanpa dapat di kawal, yang kanan sedang meramas ramas breasts dan yang kiri sidah berada di dalam panties sambil mengarit arit alur cipap ku sendiri.

Aku tersentak bila bahu ku di cuit dan terus membetulkan kedudukan kedua dua belah tangan ku. Bila aku berpaling untuk mempastikan cuitan tersebut, seorang lelaki Mat Salleh meletakkan jari telunjuk nya ke arah bibir ku, sebagai isyarat agar aku diam. Aku terdiam buat seketika dan kami sama sama menyaksikan adengan ranjang secara live sebelum Mat Salleh yang baru mencuit bahu ku memegang tangan ku untuk beredar dari tempat tersebut walau pun adengan ranjang yang di lakonkan oleh sepasang teruna dan dara belum tiba ke kemuncak nya. Aneh nya aku menurutkan sahaja ajakan Mat Salleh tersebut tanpa berfikir bencana yang akan meminpa diri ku.

Tidak berapa lama berjalan kami tiba di kawasan recreation dan melabuhkan ponggong di sebuah bangku yang agak terpencil. “Do I know you, aren’t you one of the receptionists working in this resorts?” Mat Salleh berbicara sambil memegang bahu ku dan mengenalkan diri nya yang bernama Thomas Simpson. Bagi diri ku tidak payah di perkenalkan lagi kerana tekaan nya tepat-NONI-. Mungkin dia lihat dari name tack yang aku pakai semasa bertugas di counter.

“Have you ever enggaged in that type of performance that we had just witnessed a while ago before”. Simpson bertanya seraya merenung wajah ku.

“No, never, I ‘m still virgin” balas ku terketar ketar dan cuba meminta diri untuk pulang walau pun di kala itu perasaan ku sedang berlawan dengan nafsu yang masih membara setelah melihat live show sebentar tadi.

“Why are you in a hurry, I am not going to harm you , I just want to make friend with you” Simpson berkata sambil memegang kedua belah pipi ku. Mungkin aku tidak membantah, Simpson mengambil kesempatan dengan bertindak untuk merapatkan bibir nya ke bibir ku dan kami bercumbuan buat seketika. Tanpa di ajar lidah ku sendiri memasuki ruang dalam mulut Simpson yang terus menghisap nya sebelum menjulurkan lidah nya untuk aku hisap.

Pertama kali lidah ku di hisap dan aku mengisap lidah orang lain yang membuat gelora nafsu semakin memuncak.
Aku dapat rasa kan bahawa Simpson mungkin bangga kerana dapat seduce ku.
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #3  
Old 25-02-2006, 08:46 AM
lcdavid's Avatar
lcdavid lcdavid is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Dongguan
Posts: 63
My Reputation: Points: 7 / Power: 0
lcdavid is Cool - loads of Potential
Re: Malay Erotic Stories Part 3

Dada ku berombak kencang apabila tangan kanan Simpson meramas ramas breasts ku sambil tangan kiri nya merayap di celah kelengkang ku. “I fell your panties is getting wet, doesn’t the wet panties irritated your little pussy?” Simpson berbisik di telinga ku. Aku tidak menjawap kerana nafsu ku sudah semakin mendesak. Tambahan bila Simpson memeluk erat tubuh ku dengan merapatkan penis nya yang sudah begitu keras menyentuh perut ku. Simpson pula aku perhatikan tidak lepas peluang dengan kaedaan diri ku yang sudah begitu sukar untuk di kawal. Aksi ranjang yang baru ku lihat sebentar tadi gambaran nya seolah olah semakin jelas kelihatan.

Bila Simpson cuba menanggalkan seluar jeans ku aku berkata dengan nada terketar ketar, “Simpson this place is not suitable, can we continue with the adventure at a most decent and comfortable place?”.

“Are you so sure with what you had just said with no regret later on, You had just told me that you are still virgin”. Simpsom berkata setelah beliau berdiri sambil memegang bahu ku sebelum mengosok gosok manja tengkok ku.

Melihat kan yang aku tidak menjawab dan asyik memerhati di celah kelengkang nya, Simson sambung berbicara dengan berkata, “So let us go to my chalet then” dan terus menarik tangan ku. Sambil memeluk pingang ku kami mengatur langkah ke tempat yang bakal menyaksikan dara ku di robek setelah aku sendiri berkelakuan seolah olah mengizinkan nya. Sekali sekala kami berhenti apabila Simpsom memaut rapat tubuh ku untuk bercumbuan.

Aku memerhati kaedaan sekiling sebelum melangkah masuk kedalam chalet yang di sewa oleh Simpson. Dengan ceremat Simpson menatang tubuh ku menuju ke katil setelah pintu di tutup rapat. Kami duduk di tepi katil dalam kaedaan berpelukan untuk bercumbuan dengan di terangi lampu tidur.

Sebelum menanggalkan baju ku, Simpson mengulangi kata kata nya dahulu agar aku fikir masak masak sebelum berlaku sesuatu kerana dia tidak mahu aku menyesal di kemudian hari dengan mengata kan yang dia tidak memaksa. Sambil dia berbicara tangan nya pantas menanggalkan pakaian ku dan merebahkan badan ku ke atas katil dengan hanya berpakaian panties dan bra sahaja dan baring di sebelah kanan ku setelah dia sendiri bogel dengan kaedaan penis nya yang fully erected.

Sambil mencium pipi ku, Simpson memberi isyarat agar aku mengusap usap penis nya yang sudah begitu tegang. Semasa berbuat demikian, aku teringat semasa di kampong bila aku mengunggis tebu telor yang mana ruas nya sama besar dengan penis Simpson.

“Noni, what do you think about my penis, don’t you like it?” Simpson berkata sambil mengosok gosok perut ku.

“I just don’t know what to say, because this is my first time looking and touching adult’s blunt secret tool, doesn’t its appear a bit over size for my little pussy?”. Balas ku.

“You need not fear, because your pussy is elastic and I promise to be gentle when inserting my seven inches long and stout blunt tool into your pussy. Before this, I had inserted it into a little pussy of a Siamese girl whose body was smaller then yours, which ended with her getting what she wanted, without any damage” balas Simpson sambil menanggalkan bra ku.

Aku semakin terangsang bila Simpsom menyonyot my breasts nipples dengan tangan ku masih lagi mengengam dan mengusap usap penis nya. Puas dengan breasts ku, Simpson menanggalkan panties ku. Aku mengangkat ponggong ku untuk memudah kan Simpson menanggalkan nya.

“What a hairless and fleshy little pussy, I like this kind of pussy” Simpson berbicara sambil mengosok gosok kawasan pussy ku.

Simpson mengalihkan kedudukan nya di celah kelengkang ku dan terus menjilat jilat pussy ku hingga membuatkan nafsu ku semakin bergelora.

“Oh Simpson I feel so good, please suck a bit harder” pinta ku dalam kaedaan merintih.

“Noni, your secret passage is already wet” kata Simpson.

“Simpson please fuck me, I just couldn’t hold any longer”. Aku merintih.

Simpson berhenti menjilat dan terus merenung ke arah muka ku sambil mengarit arit kan penis nya di muka pintu lubang nekmat ku dan berkata, “Noni, this will be the last for me to warn you, you still have time to terminate the game, I’m not forcing you, don’t you want to preserve your virginity for your future husband?”.

Aku tahu bahawa aku sudah tidak dapat berpatah balik kerana tuntutan nafsu ku begitu bergelora dan aku percaya yang Simpson begitu ikhlas dengan kata kata nya. Aku merapatkan kelengkang ku ke arah kelengkng Simpson. Sambil merenung tajam ke arah muka Simpson aku pegang his seven inches long and stout blunt toll and direct it to my pussy.

Simpson merapatkan muka nya ke muka ku dan terus mencium dahi ku dan berkata, “You will be the first virgin girl that I’m going to fuck, if it materialize, it’s going to be the most memorable moment for me and my seven inches long and stout blunt tool and I’m sure that this memorable episode will be engraved in my heart for ever”.

Aku memerhati dengan cemas bila Simpson hendak memasukkan penis nya ke dalam lubang cipap ku yang sudah begitu bersedia. Belum pun kepala takuk nya melepasi, aku menyuruh Simpson memperlahan kan sorongan nya kerana aku merasa sedikit perit dengan berkata, “Slow a bit Simpson, I feel a bit sore”.

Simpson memberhentikan aksi menyorong penis nya dan terus menjilat jilat alur cipap ku dan melakukan nya semula setelah mendapati alur cipap ku sudah agak leach. Simpson terhenti meloloskan penis nya kerana dia terasa halangan selaput dara ku.

Sambil memberikan sekuntum senyuman ke arah ku Simpsom berkata, “Yes I can feel that you are still virgin, do you want my seven inches long and stout blunt tool to snatch that virginity of yours”.

Aku tak pasti mengapa aku membalas senyuman Simpson sanbil mengangguk kan kepala tanda setuju.

Setelah mengucup bibir ku yang mengalami sedikit nekmat dengan kehadiran penis nya walau pun baru 1/3 masuk Simpson berkata, “Through reading I’m sure that you will feel a bit sore when I force my seven inces long and stout blunt tool into your vagina, but it will just be a moment when you will anticipate the pleasure in fucking, I can guarantee you that”.

Simpson meluruskan badan nya sambil menyuruh aku mengangkat kepala ku untuk melihat dan menekmati upacara pecah dara ku sendiri. Aku akur sambil memerhatikan penis Simpson di tekan pelahan untuk mengelak kan aku merasa sakit yang berlebihan.

Lubang cipap ku merasa sedikit perit dan aku terpaksa menahan nya kerana aku kini di dalam kaedaan benar benar mengharapkan tadahan nekmat ku untuk mendapat kan satu kepuasan yang begitu sukar untuk di nukilkan.

Aku mengetab bibir sambil merasakan yang penis Simpson sedang berusaha untuk membolosi selaput dara ku.

Akhir nya dia robek. Sebelum meneruskan pergerakan penis nya, Simpson mencabut nya dahulu untuk membersihkan kesan darah yang sudah terbit dan terus mencium pussy ku. Sebelum memasuk kan semula penis nya Simpson merangkul tubuh ku dan berkata, “Thank you Noni, you will always be remembered”.

Sekali lagi aku mengangkat kepala ku untuk melihat penis pertama yang bakal menghuni dan memuaskan tuntutan nafsu ku. Dalam kaedaan masih lagi menahan rasa ngilu aku memerhatikan dengan penuh minat kemasukan penis Simpson ke dalam lubang cipap ku dengan berakhir yang ia nya santak ke pangkal.

Simpson memberhentikan aksi menyorong his seven inches long blunt tool as it has already reach the maximum seven inches. I can feel that his penis fully filled my secret passage, what a pleasurable moment and I’m still waiting for the out come-THE PLEASURE OF FUCKING-

Dengan memelok erat tubuh ku, Simpson merapat kan bibir nya dan kami bercumbuan buat seketika. Simpson mengerak kan penis nya persis piston yang bergerak di dalam block nya, sungguh nekmat.

“Oh Simpson I feel so good, of what a pleasure, oh Simpson oh oohhh I’m coming, I’m coming” aku bersuara dalam kaedaan penuh nekmat. Simpson melajukan tujahan nya untuk membantu aku yang sedang mencari satu kepuasan yang hampir menjelma.

Setelah aku reda, Simpson menyuruh aku duduk menyangkong di atas peha nya dalam kaedaan membelakangi nya. Setelah pasti yang his seven inches long blunt tool berada di sasaran, Simpson memegang pinggang ku seraya menyuruh aku menurun kan ponggong ku dan berkata, “I really want you to enjoy the fucking by looking at my penis that move in and out of your tight little pussy.

Kini aku terpaksa mengerak kan ponggong ku agak laju kerana aku sendiri sudah hendak coming buat kali kedua. Simpson faham sambil memegang erat kedua dua peha ku agar his seven inches long stout blunt tool tidak tercabut dek aksi kegahiran ku mencari kepuasan Kali ini aku benar benar merasakan satu kepuasan kerana rasa ngilu sudah hilang.

Simpson mencium belakang ku setelah pergerakan ku reda dengan menyuruh aku bangun dan baring semula. Sambil melebarkan kangkang ku, Simpson berkata, “Noni you have just experience the pleasure of being fuck, isn’t it, now I’m going to give you the most great moment in fucking that you will never forget and most probably you will want for more.

Setelah his seven inches long and stout blunt tool fully buried in my pussy, Simpson merangkul erat tubuh ku sebelum membuat aksi sorong-tarik sorong-tarik penis nya yang aku rasakan begitu sendat di dalam terowong ajaib pussy ku. Sekali sekala Simpson memberhentikan aksi sorong-tarik penis nya untuk membolehkan beliau menyonyot nipples breasts ku silih berganti.
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #4  
Old 25-02-2006, 08:51 AM
lcdavid's Avatar
lcdavid lcdavid is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Dongguan
Posts: 63
My Reputation: Points: 7 / Power: 0
lcdavid is Cool - loads of Potential
Re: Malay Erotic Stories PART 5

Kini aku dapat rasakan kebenaran kata kata Simpson kerana sedah mula terbit satu rasa yang sukar untuk aku nukil kan dengan segala otot-otot dalam terowong ajaib pussy ku sudah mula active dengan mengemot ngemot penis Simpson yang aku rasakan semakin bertenaga dengan pergerakan keluar-masuk keluar-masuk nya.

Sambil melajukan aksi sorong-tarik sorong-tarik his seven inches long and stout blunt tool Simpson bersuara, “Noni, I’m coming, I’m coming, oh Noni” dan terus memancutkan cecair pekatnya dengan begitu bertenaga dan banyak. Rasa suam suam panans nya memberikan aku satu kepuasan. Aku dapat rasakan yang tadahan nekmat ku tidak menghampakan kerana satu kepuasan yang aku harap kan telah ter$$$$$na.

Dengan his seven inches long and stout blunt tool masih lagi berada di dalam terowong ajaib pussy ku, Simpson berkata, “Thank you Noni for the most great and pleasurable moment” dan terus merangkul erat tubuh ku. Semasa kami sedang bercumbuan aku dapat rasakan penis Simpson yang sudah agak mengendur mengelunsur keluar.

Kami baring terlentang buat seketika. Pancutan yang di lakukan oleh penis Simpson ke dalam terowong ajaib ku terasa meleleh keluar membasahi lubang dubur ku. Sambil mengosok gosok perut ku, Simpson berkata, “Noni, I will give you a few harmless tablets as a precaution to avoid you from getting pregnant, if you want to get pregnant then don’t take the tablets”

“Thank you Simpson, why don’t I think of that earlier before wanting you to fuck me”. Balas ku sambil memerhatikan penis Simpson yang sudah mula hendak jaga semula.

Mengelakkan dari being fuck without Simpson cleaning his penis aku segera ke bilik air untuk membersihkan rasa lekit dengan bau yang agak memualkan. Simpson masuk kedalam bilik air dengan penis nya separuh mengkal setelah aku keluar.

Melihat kan yang aku sudah hendak mengenakan pakaian, Simpson bertanya kemana aku hendak pergi dan kalau boleh dia hendak aku tidur bersama sama dengan dia dengan merayu, “I know that you are off tomorrow, please sleep with me so that I can tried to repay the most memorable moment we had just anticipated a few moment ago resulting in you loosing your virginity that had just being rob by my seven inches long and stout blunt tool, I will not fuck you if you refuse, I just want to hold you in my arms while we are sleeping, who knows we might get a most pleasant dream in our sleep, please Noni don’t turn down my request”.

Akhir nya aku mengalah dengan pujuk rayu Simpson dan terus menanggalkan pakaian ku kerana Simpson hendak kami tidur dengan hanya mengenakan pakain dalam sahaja. Aku merasa sungguh nyaman bila berada di dalam pelokan Simpson yang tidak henti henti mengucapkan “Thank You” kerana sudi menyerahkan dara ku untuk santapan his seven inches long and stout blunt tool.

Baru beberapa jam terlena, aku terjaga setelah merasakan penis Simpson yang begitu keras menyentuh peha ku. Tanpa ku sedari pussy ku sendiri sudah mula active dengan mengeluarkan cecair yang agak pekat. Simpson terjaga bila merasa penis nya di usap usap dengan melempar kan sekuntum senyuman yang penuh bermakna dan terus menyonyot nipples breasts ku yang aku pasti dia tahu bahawa aku menyukai perbuatan nya itu.

“Noni, don’t you mind sucking my penis” Simpson bersuara sambil meraba raba my hairless pussy , beberapa jam yang lalu telah di ceroboh oleh penis nya.

“I will ” balas ku dan terus mengolom penis nya. Menyedari yang aku sudi melakukan nya, Simpson menyuruh aku menyiarap di atas badan nya dengan menghalakan pussy ku ke arah muka nya agar dia dapat menjilat jilat alur pussy ku.

“Simpson, your seven inches long and stout blunt tool is fully erected, don’t you like to buried it into my tommy?”. Aku berkata setelah berhenti menghisap penis nya.

“What say you if I buried my penis from behind, doggy-style” balas Simpson seraya menyuruh aku berposisi dalam kaedaan merangkak. Aku melihat dengan penuh minat bila Simpson mula menyorong penis nya yang pada peringkat awal aku masih merasa ngilu dan hilang seketika kemudian.
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #5  
Old 25-02-2006, 08:52 AM
lcdavid's Avatar
lcdavid lcdavid is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Dongguan
Posts: 63
My Reputation: Points: 7 / Power: 0
lcdavid is Cool - loads of Potential
Re: Malay Erotic Stories 6 fINAL

Aku perhatikan bahawa Simpson adalah seorang yang berpengelaman in fucking, kerana termasuk yang ini sudah beberapa posisi di lakukan nya ke atas diri ku yang kesemua nya berkesudahan dengan kejayaan. Setelah aku climex aku memberitahu Simpson bahawa sebelum dia ejaculate aku hendak di lakukan dalam kaedaan aku mengangkang di bawah sambil dia memainkan peranan dari atas.

Akur dengan permintaan ku, Simpson mencabut penis nya sambil menyuruh aku baring terlentang. Setelah kangkang ku di buka dengan agak lebar, Simpson membenamkan penis nya. Otot-otot dalam terowong ajaib ku mula mengemot ngemot penis Simpson seolah olah memberikan satu tanda kemeseraan, satu perbuatan yang begitu di gemari oleh Simpson.

Akhir nya kami climex bersama, yang memberikan aku satu kepuasan yang sungguh bermakna seolah olah aku mengharapkan agar ia nya berterusan kalau boleh.

Tanpa membersih kan badan kami tidur berpelokan dalam kaedaan bertentang muka.

“Simpson, if you don’t mine I would like to ask you a few questions? Aku berkata sambil mengosok gosok belakang nya.

“You can ask me any questions” balas Simpson sambil mencium dahi ku.

“As a tourist that like to travel from country to country, haw many girls had you fucked?” aku bertanya.

“When ever I stay in one place I will try my very best to fuck any available local’s, but I avoid from haring prostitute and negro, because my seven inches long and stout blunt tool doesn’t fit for Negro who need much more longer tool than mine which only fit to satisfied my race and Asian’s girls. Of all the girls, you are the first virgin I ever fuck and I thank you for that”. Simpson berbicara dengan agak panjang.

“Do you want to tell me that there are men who posses a longer penis then yours?” tanya ku lagi kerana kurang yak.

“Why not, I have a friend whose blunt tool is almost a foot long and much stouter then mine” balas Simpson.

“My goodness, with that length I don’t think it’s suitable for my pussy, I’m sure it will tear apart my vagina, don’t you thing so”. Balas ku.

Simpson hanya senyum dan terus memeluk erat tubuh ku dengan memberi isyarat yang dia mengantuk. Selang beberapa minit aku terlena dalam pelokan jejaka bertuah yang telah berjaya merobek dara ku.

Pagi nya aku bangun awal dan terus pulang untuk mengelak dari pengetahuan kawan kawan setelah memberi isyarat agar tengah hari nanti kami dapat berjumpa di dewan makan. Sebelum melangkah keluar, Simpson menyuruh aku mengambil tablets yang di katakan nya untuk mencegah aku dari hamil.

Dua malam berbaki sebelum Simpson pulang aku tidur dengan nya. Sangkaan ku memang tepat bahawa Simpson sungguh berpengalaman. Kerana setiap kali his seven inches long and stout blunt tool hendak bermastutin di dalam trowong ajaib pussy ku macam macam posisi di lakukan nya dan kesemua nya memberi kepuasan sebagaimana yang aku harapkan, kecuali bila dia hendak ejaculate kami akan laku kan dalam posisi yang aku suka.

“Don’t forget to sent me a post card and please tell all the good thing to all your friend about Malaysia and don’t forget to tell your friend if you think that he would be of my taste about me”. Aku berpesan kepada Simpson sebelum dia berlepas pulang.

Selang beberapa lama aku menerima sepucuk surat dari Simpson menyatakan bahawa beberapa orang kenalan nya akan datang melancong ke Langkawi dan memberitahu ku bahawa salah seorang dari kenalan nya ‘is of my taste’ tetapi yang tak sedap nya his blunt tool is almost nine inches in length and a bit stout than that of Simpson’s, akan menghubung ku bila dia tiba.

Selepas bertugas aku baring terlentang dan berkata dalam hati. “Almost nine inches, boleh kah terowong ajaib ku tahan menerima kehadiran nya, tak koyak ke” sambil meraba my hairless pussy. “Apa apa pun aku kena cuba kalau “JOHNNY S+++E” benar benar datang mana tahu kot kot boleh, nanti selepas ini boleh lah aku berikhtiar untuk mendapatkan yang panjang satu kaki. Bukan kah pussy tu elastic, menurut kata Simpson.

Andai kata aku dapat merasa kesemua sizes dan termasuk yang over size bagaimana nanti kalau ada jodoh buat aku bersuami kan bangsa ku sendiri boleh kah aku mendapat satu kepuasan total semasa aksi ranjang yang semua orang tahu-FUCKING-. Hanya kaedaan yang akan menentukan nya.
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #6  
Old 25-02-2006, 08:53 AM
lcdavid's Avatar
lcdavid lcdavid is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Dongguan
Posts: 63
My Reputation: Points: 7 / Power: 0
lcdavid is Cool - loads of Potential
Re: Malay Erotic Stories

To All Bros,

Hope u like the story. off load from someone's website.

Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #7  
Old 25-02-2006, 08:56 AM
milo_man's Avatar
milo_man milo_man is offline
Samster
 
Join Date: Apr 2005
Location: Infront of u
Posts: 562
My Reputation: Points: 376 / Power: 10
milo_man is a living Saint! - you won't find bettermilo_man is a living Saint! - you won't find bettermilo_man is a living Saint! - you won't find bettermilo_man is a living Saint! - you won't find better
Re: Malay Erotic Stories

Quote:
Originally Posted by lcdavid
To All Bros,

Hope u like the story. off load from someone's website.

how to understand when i m not malay?
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #8  
Old 28-02-2006, 01:11 PM
croovy croovy is offline
Samster
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 46
My Reputation: Points: 15 / Power: 0
croovy deserves a Tiger! - He's a Good Guy
Re: Malay Erotic Stories

Bagusnya cerita itu. Can we have more.....
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #9  
Old 28-02-2006, 05:27 PM
Satan_Gal
Guest
 
Posts: n/a
My Reputation: Points: / Power:
Re: Malay Erotic Stories

errr.... no english version ar? i dont understand a simple malay word from the story
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
  #10  
Old 28-02-2006, 06:36 PM
imor_hut imor_hut is offline
Samster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 71
My Reputation: Points: 12 / Power: 0
imor_hut deserves a Tiger! - He's a Good Guy
Re: Malay Erotic Stories

Bro, Y No Sub-title?
Don't quote WHOLE POST unnecessarily
Reply



Bookmarks
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off



All times are GMT +8. The time now is 03:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copywrong © Samuel Leong 2006 ~ 2014 ph19